Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ο Eλληνικός λαός δεν Γονατίζει!


Ο Eλληνικός λαός δεν Γονατίζει!. Ακόμα και οι γενοκτονίες δεν κατάφεραν να μας καταστρέψουν ούτε και οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι. Οι δυσκολίες υπάρχουν, αλλά υπήρχαν πάντα. Απλώς δεν πρέπει να ξεχάσουμε την ικανότητά μας να φωνάζουμε παρόν σε κάθε καταμέτρηση ανά τους αιώνες.

Ξέρουμε από πληγές και γνωρίζουμε τον τρόπο να τις προσπερνάμε. Δεν θα περάσουν οι προπαγάνδες της ηττοπάθειας, διότι ο καθένας μας δεν είναι παρά μια κορυφή ενός δέντρου που έχει τις ρίζες του βαθιά καρφωμένες μέσα στο χρόνο. Και δεν είναι τα φαινόμενα της μόδας που μπορούν να μας κατασπαράξουν.

Ο ελληνικός λαός αν και δέχεται αμφισβητήσεις, συνεχίζει να παράγει το έργο του. Ξέρει να αντιστέκεται, όταν υπάρχει κίνδυνος κι έχει τους δικούς του που βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα. Επιπλέον, ακόμα και μέσα στα δεινά δεν φοβάται να κάνει καινοτομίες οι οποίες δεν είναι μόνο προς όφελος του, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα. 

Άνθρωποι σαν τους πατέρες της εκκλησίας μας τους Αγίους μας,  δεν περίμεναν τίποτα από τους άλλους και τα έδωσαν όλα στον Χριστό την πίστη και την Πατρίδα. Και οι Έλληνες διαπρέπουν πάντοτε σε όλους τους τομείς και σήμερα αν κάποιοι μας αφήσουν ελεύθερους. δημιουργούν έργο με παγκόσμια εμβέλεια ακόμα κι αν δέχονται κατηγορίες από την ίδια τους την πατρίδα. Ξεπέρασαν και ξεπερνούν όλα τους τα προβλήματα και φθάνουν στην Ανάσταση!!!

 Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ξεχάσει τα επιτεύγματα και τα κατορθώματα των δικών του. Δεν περίμενε ποτέ βοήθεια παρά μόνο από τον Αληθινό Θεό τον Ιησού Χριστό, έτσι μόνον μπορεί να επιζήσει και μετά από μεγάλες καταστροφές. Ναι είναι ένας λαός με ίσως μικρό πληθυσμό, Αλλά, Παραμένει ικανός όχι μόνο να επιβιώσει κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά μπορεί να αποτελέσει και παράδειγμα προς μίμηση  της Ανθρωπότητας
.
Δεν είναι μικρό πράγμα το να είσαι Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος, όχι για λόγους εθνικιστικούς και γελοίους, αλλά γιατί. Ει ο θεός μεθ΄ ημών Ουδείς καθ΄ημών. Και δεν είναι τυχαίο, ως λαός κατακλύσαμε την Ανθρωπότητα μέσω της γλώσσας μας, της σκέψης μας, τα μαθηματικά, τη μουσική, τη στρατηγική. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να δίνουμε Πίστη, Αξίες, Φιλότιμο, Ανθρωπιά, Πρόοδο κλπ κλπ και όχι για να πάρουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: